Een adres voor uw satellietoplossingen

Wil je digitale TV? Dan heb je keuze uit talloze schotels en satellietontvangers. Daarom nemen we de tijd voor jou: samen kiezen we de beste oplossing voor jouw situatie! Vertel ons je wensen en wij delen onze kennis en ervaring. Wil je geholpen worden op een eerlijke en transparante manier? Kies dan voor Laleman Solutions, de koffie staat al klaar!

 

  Mail ons  Bel ons

Digitale TV is de toekomst

Specialist in satelliet

De dag van vandaag kan u er niet meer naast kijken, zet de TV aan en u ziet reclame van Digitale TV.
Laleman Solutions is reeds jaren gespecialiseerd in digitale TV via satelliet. Dat merkt u duidelijk in onze winkel. In onze showroom ontdekt u vele types schotels en satellietontvangers.

Van A tot Z

Wij verdelen oa. Tv-vlaanderen, Canal Digitaal, Télésat, Joyne, Rebox, Technisat , Inverto, Visiosat, Triax, Stab, Messi & Paoloni, PPC, …
We verkopen ook accessoires zoals kabels en batterijen. Hebben we iets niet in het gamma? Dan bestellen wij dit en binnen de week kan dat komen ophalen.

GSO-Systemen

Laleman Solutions is ook vertrouwd met de installatie van GSO-systemen. We hebben inmiddels voor tientallen bedrijven een complete oplossing mogen verzorgen. Coaxiaal of glasvezel, niets is voor ons onmogelijk.


Onze merken

Canal Digitaal
GT
HQ
Inverto
Johansson
König
Laleman Solutions
Maximum
Messi & Paoloni
PPC
Technisat
Télésat
Tooway
Transcend
Tratec
Triax
TV Vlaanderen