Menu
0
Gratis levering vanaf 450€
Levering via Bpost
25 jaar ervaring
ook uw satellietgroothandel
17Apr2024
Tv kijken op vakantie

Tv kijken op vakantie

Door: © 2024 Canal+ Luxembourg S. à r.l. Reacties: 0

Tv in de camper of caravan

Neem je favoriete tv-programma's mee onderweg in je mobilhome of caravan naar de zon. Je favoriete zenders zijn overal beschikbaar in de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Zomer of winter, in het binnen- of buitenland, waar en wanneer je zelf wilt! Ontdek onze verschillende satelliet tv-abonnementen die je kan gebruiken in het binnen– en buitenland of van de Vlaamse kust tot de Spaanse costa.

Tv in jouw tweede verblijf

Kijk zelfs op de meest afgelegen plekjes in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje en Italië naar je favoriete zenders die rechtstreeks te ontvangen zijn via satelliet-tv. Zo kan je ook in je nieuwe thuis je favoriete programma's blijven volgen.

 

 

Kies de hardware
die het beste bij je past

CI+ Module

CI+ Module

CI+ module staat voor Common Interface+ module en is niets anders dan een insteekkaart voor in uw televisie of satellietontvanger. In de CAM-803 CI+ module is de TV Vlaanderen smartcard geïntegreerd. Hij is niet te verwijderen en er is ook geen andere losse kaart in de module te steken. Om deze module te gebruiken heeft u een televisietoestel of satellietontvanger nodig met ingebouwde DVB-S2 tuner en CI+ slot.

hd-ontvanger

hd-ontvanger

Pauzeer en spoel terug wanneer je wil. Geniet van je favoriete tv-programma's in HD. Eenvoudig zelf te installeren.

De M7 MZ-104 is een compacte, interactieve HD-ontvanger met geïntegreerde smartcard voor de ontvangst van radio en tv via satelliet en internet.

Complete set

Complete set

Complete set voor ontvangst van satelliet-tv en –radio. Wil je thuis of in je vakantiehuis televisie kijken?

Kies dan voor de Tv Vlaanderen Startersset!
De Startersset bestaat uit een 64 cm schotel, een ontvanger (M7 MZ-104) inclusief geïntegreerde Tv Vlaanderen-smartcard, een Duo LNB, een muurbevestiging, 20 meter coaxkabel, een HDMI-kabel en een kompas. Alles compleet in één set waarmee je makkelijk in België, Nederland, Duitsland of Noord Frankrijk tv kunt kijken.  

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €350,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.