Menu
0
Gratis levering vanaf 450€
Levering via Bpost
25 jaar ervaring
ook uw satellietgroothandel
30Oct2020
GRIEZEL MEE MET CANAL VOD

GRIEZEL MEE MET CANAL VOD

Door: TV VLAANDERENReacties: 0

 

GRIEZEL MEE MET CANAL VOD

De meest griezelige tijd van het jaar is aangebroken: Halloween!

De dagen worden korter en donkerder, het ideale moment voor een bloedstollende movie-night als je het ons vraagt! Via jouw VOD catalogus kijk je altijd naar de nieuwste topfilms en klassiekers, waaronder ook een deel griezelfilms. Heb je geen idee welke films absoluut de moeite waard zijn? Bij TV VLAANDEREN selecteerden we onze favoriete horrorfilms waarmee je gegarandeerd een spannende avond beleeft.

IT CHAPTER TWO

IT CHAPTER TWO

In het stadje Derry verdwijnen regelmatig jonge kinderen. Een groep jongeren, de Losers Club, krijgt te maken met Pennywise: een kwaadaardige clown die het alleen op kinderen gemunt heeft. De groep kinderen komt oog in oog te staan met de horrorclown en doet er alles aan om hem voorgoed te doen stoppen. 27 jaar later slaat Pennywise weer toe in It Chapter Two. De clown is nog sterker en is op zoek naar nieuwe slachtoffers. De ‘losers’ hebben vroeger gezworen dat ze terug zouden keren als It ooit opnieuw toeslaat. Ze komen nog een laatste keer samen naar het stadje Derry om een einde te maken aan de moorden en verdwijningen.

ANNABELLE

ANNABELLE

Annabelle, de duistere pop uit de filmreeks, werd door Ed en Lorraine Warren in een afgesloten ruimte achter heilig glas geplaatst zodat ze geen schade meer kan aanrichten. Ze zit dan wel veilig achter slot en grendel, toch weet Annabelle de boze geesten in de kamer wakker te schudden, en dat heeft vreselijke gevolgen. Samen met de geesten gaat Annabelle op zoek naar een nieuw slachtoffer. Deze keer heeft ze haar pijlen gericht op de 10-jarige dochter van de Warrens. Loopt dat wel goed af?

DOCTER SLEEP

DOCTOR SLEEP

Doctor Sleep speelt zich 30 jaar af na de gebeurtenissen van The Overlook Hotel. Danny Torrance is inmiddels een volwassen man maar kampt nog steeds met nachtmerries over zijn vader. Om van zijn nare dromen af te komen verhuist hij naar een andere stad om een nieuw leven te starten. Hij ontmoet daar het jonge meisje Abra, die ook net zoals hijzelf, een speciale gave bezit.

THE NUN

THE NUN

Een priester en een novice worden in 1952 door het Vaticaan naar het Cârța-klooster in Roemenië gestuurd om daar de mysterieuze zelfmoord van een non te onderzoeken. Daar worden ze geconfronteerd met Valak, een demon, die de vorm van een non heeft aangenomen.

 

HEB JE NOG GEEN TV VLAANDEREN-ACCOUNT?

Ga naar de MIJN TV VLAANDEREN een activeer je Live TV account. Meld je aan met je emailadres en wachtwoord via de Live TV applicatie en geniet van alle mogelijkheden.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €350,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.