Menu
0
Gratis levering vanaf 450€
Levering via Bpost
25 jaar ervaring
ook uw satellietgroothandel
02Aug2022
Ontdek de TV VLAANDEREN applicatie!

Ontdek de TV VLAANDEREN applicatie!

Door: Tv VlaanderenReacties: 0

Heb je een satelliet tv-abonnement? Geniet dan nog meer van je tv-programma's en maak kennis met de interactieve functies van de TV VLAANDEREN applicatie.

LIVE TV-KIJKEN

De TV VLAANDEREN app is gratis inbegrepen bij je Satelliet tv-abonnement en is beschikbaar voor Android of iOS voor je smartphone, tablet, Smart TV en op je computer.

INTERACTIEVE FUNCTIES

Geniet van al je interactieve voordelen uit je abonnement. Restart & Replay, de tv-gids, de TV VLAANDEREN app, streamen naar je televisie en nog zoveel meer.

KIJK OP TOT WEL
2 SCHERMEN TEGELIJK

Kijk op 2 mobiele toestellen op hetzelfde moment naar een ander programma en voeg tot wel 5 toestellen toe aan je account.

 

ONTDEK ALLE INTERACTIEVE FUNCTIES

Heb je nood aan meer voor minder? Met een satelliet tv-abonnement krijg je toegang tot al onze interactieve functies zoals Restart & Replay, de tv-gids, toegang tot de TV VLAANDEREN app op al je schermen (Smart-TV, laptop, tablet en smartphone) waar en wanneer je maar wil!

Applicatie
voor Smart TV

Ontdek interactive tv

Ook de huidige generaties Smart TV's zijn uitgerust met de TV VLAANDEREN applicatie die jij simpel kan downloaden op je Smart TV. Kijk vanaf nu enkel live naar de tv met je Smart TV in de woonkamer of als tweede tv.

Hier kan je je registreren. 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €350,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.