Menu
0
Gratis levering vanaf 450€
Levering via Bpost
25 jaar ervaring
ook uw satellietgroothandel
19Apr2021
Joyne is gestopt.

Joyne is gestopt.

Door: Tv VlaanderenReacties: 0

TV VLAANDEREN zal daarom de dienstverlening tijdelijk in de lucht houden zodat deze klanten de mogelijkheid hebben een alternatief te kiezen. In deze periode zal TV VLAANDEREN bij doorlopende abonnementen de facturatie overnemen en deze in rekening brengen vanaf mei.

Omdat Tv Vlaanderen het signaal van Joyne overgenomen heeft, heeft dit gevolg aan het huidige tv aanbod. Alhoewel TV VLAANDEREN over een breder zenderaanbod beschikt, is deze niet één-op-één identiek. Ex-Joyne klanten vallen voortaan onder de uitzendrechten van TV VLAANDEREN, Zoals eerder benoemd is deze oplossing helaas maar tijdelijk. Indien de ex-Joyne klant ongestoord van televisie wilt blijven genieten, raden wij u aan om deze voor 31 mei 2021 over te zetten. Wij hopen natuurlijk de ex-Joyne klanten als nieuwe klant te kunnen verwelkomen. 

Kom zeker langs in onze shop (voorlopig nog op afspraak) voor meer info of stuur een mailtje naar [email protected] en ik neem zo spoedig mogelijk contact op. 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €350,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.