Menu
0
Gratis levering vanaf 450€
Levering via Bpost
25 jaar ervaring
ook uw satellietgroothandel
11Mar2024
GEDAAN MET STRESS OP VAKANTIE .

GEDAAN MET STRESS OP VAKANTIE .

Door: Travel VisionReacties: 0

Automatisch zoeken met één druk op de knop

Met de Travel Vision R7 schotelantenne profiteert u van de voordelen van zowel een automatische schotelantenne als een mobiele schotel. U hoeft nooit meer te worstelen met handmatig uitrichten, want met slechts één druk op de knop vindt de R7 automatisch de gewenste satelliet.

Maximale vrijheid

Het is  niet nodig om de R7 op het dak van uw caravan of camper te monteren, u kunt de schotel eenvoudig overal opstellen. Zodoende kunt u uw caravan of camper plaatsen waar u wilt, bijvoorbeeld in de schaduw onder de bomen, en genieten van uw favoriete televisieprogramma’s.

Eenvoudige bediening

Het opstellen en aansluiten van de Travel Vision R7 schotel is een fluitje van een cent, met slechts één kabel naar uw receiver. Bovendien is de schotel zeer gebruiksvriendelijk met een Nederlandstalig display en is het uitgerust met GPS, waardoor de satelliet snel wordt gevonden. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring tijdens uw caravan- of camperavontuur, waarbij u altijd kunt genieten van uw favoriete televisieprogramma’s.

Kortom, met de Travel Vision R7 schotelantenne kunt u heerlijk tv kijken in uw caravan of camper, zonder gedoe met handmatig uitrichten en met maximale vrijheid in het plaatsen van uw voertuig. Geniet van zorgeloze avonden met uw favoriete televisieprogramma’s tijdens uw vakantie met de Travel Vision R7.

BESTEL HEM HIER

Gepatenteerde anti-diefstal bedieningsmodule

 

De R7 is voorzien van een unieke anti-diefstal bedieningsmodule. Nadat het systeem is uitgericht op de satelliet kunt u de bedieningsmodule eenvoudig uit het systeem nemen en veilig binnen opbergen terwijl u ononderbroken televisie kunt blijven kijken.

Zonder de bedieningsmodule, waarin de aandrijving en de elektronica van het systeem huist, kan de schotel niet bedient worden en daarom kunt u de R7 met een gerust hart buiten laten staan.

Daarnaast is de Travel Vision R7 gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen aan de buitenzijde van het systeem, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in uitdagende weersomstandigheden.

 

Kwaliteit

Travel Vision is een gerenommeerd A-merk dat bekend staat om de optimale kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten.

Alle R7 systemen worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd met gebruik van degelijke en hoogwaardige materialen.

Het schotelblad van de R7 systemen is vervaardigd van kunsthars met glasfiber, wat zorgt voor uitstekende mobiliteit en duurzaamheid. De speciale vorm van het schotelblad zorgt voor een zeer hoog rendement en een uitmuntende digitale ontvangstkwaliteit. Bovendien zijn de systemen voorzien van zelf ontwikkelde software, waardoor een perfecte werking en ontvangstkwaliteit wordt gegarandeerd.

Op alle Travel Vision producten geldt een garantietermijn van 2 jaar, wat getuigt van het vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Met een Travel Vision R7 systeem kunt u dus rekenen op hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties tijdens uw caravan- of camperavontuur.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €350,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.