Menu
0
Gratis levering vanaf 450€
Levering via Bpost
25 jaar ervaring
ook uw satellietgroothandel
01Feb2022
Efficiënte infrarood verwarming

Efficiënte infrarood verwarming

Door: Warmteshop Reacties: 0

Met deze vorm van verwarmen kan je tussen de 30 en 70% besparen in de stookkosten, dankzij de innovatieve nano techniek in ons infrarood paneel. De verwarmingspanelen zijn ook binnen enkele minuten direct warm en bespaar je energie.

In plaats van eerst de enorme luchtmassa te verwarmen, verwarmt een infrarood verwarming objecten. Deze werkwijze is veel efficiënter dan de traditionele verwarming die volgens het warme lucht principe werkt.

De gehele kamer of zone wordt daarmee op een natuurlijke manier goed en snel warm. Dit is hetzelfde als wanneer de zon je woonkamer binnen schijnt. De zonnestralen warmen de ruimte op en je meubels voelen ook warm aan. Als je in je stoel achter het raam zit, voel je gewoon de warmte van de zon. Exact dit effect hebben de infrarood stralen van onze warmtepanelen.

Onze verwarmingspanelen stralen alleen de goede en gezonde stralen uit. De infrarood  verwarming van Warmteshop is TÜV gekeurd en zijn de veiligste stralingspanelen.

Met meer dan 30 filialen in België en Nederland is de Warmteshop veruit de grootste verwarming specialist in de Benelux. 

Voor meer info of een gratis bezoek aan huis : mail naar Celien

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €350,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.