Tv vlaanderen - HD ontvanger + smartchip M7 MZ101

TV VLAANDEREN ONTVANGER + SMARTCARD TVV - HD + SC M7 MZ 101 Onze nieuwe hd-ontvanger is uitgerust met een RAM geheugen dat toelaat live programma's tot 30 minuten lang te pauzeren. Ook ons filmaanbod is beschikbaar op deze ontvanger.


HIER kan je de handleiding terugvinden.


€ 139,00
TV Vlaanderen

We verzenden uw bestelling binnen de 24 uur.

Bel ons voor meer informatie over onze producten.

Al onze producten hebben minimum 2 jaar garantie

Veilig betalen dankzij ons SSL certificaat


Productbeschrijving
Details

De nieuwe decoders werken op een nieuw coderingssysteem: Viaccess. Deze nieuwe codering werkt met een nieuwe smartchip, die voortaan gekoppeld is aan één unieke decoder. Het gebruik van losse smartcards en losse decoders zonder CI is hierdoor niet langer mogelijk. Bestaande klanten met een Nagra configuratie die een nieuwe decoder willen gebruiken, krijgen dus ook een nieuwe geïntegreerde smartchip samen met hun nieuwe ontvanger.


Basic light €14,90 per maand
Geen zero tv-aanbod, maar gewoon wat minder zenders. Speciaal voor zij die geen dessert nemen, maar toch eens willen lepelen bij de ander om te "proeven". Met Basic Light proef je van een selectie van Nederlandstalige tv-zenders via satelliet met je favoriete Vlaamse zenders in hd inbegrepen.


Basic €17,90 per maand
Bij Basic ontdek je iets bijzonders, iets magisch, iets fascinerend, iets voor jou. Kijk goed, "serie"-uze nagelbijters, sportieve zetelhangers, hongerige hobbykoks en veel-meerwaardezoekers: met Basic beleef je een bijzondere tv-avond met een ruim zenderaanbod van 82 entertainmentzenders voor de hele familie.


Basic + € 24,90 per maand
Een extra groot zenderaanbod met iets magisch voor iedereen van ons. Dit is voor de ultieme samen in de zetel hangers die houden van een XXL tv-aanbod boordevol entertainment met ruim 105 zenders om te ontdekken. Een ruim aanbod van documentaires, sport, series, tekenfilms, films betoveren je tv met pure magie.



+ 400 GRATIS ZENDERS
Samen met het aanbod van je zenderpakket krijg je ook meer dan 400 internationale zenders die gratis te ontvangen zijn via satelliet.



De gratis optie erotiek geeft je 24u per dag de meest sensuele en en ondeugende films voor volwassenen. Hoeveel extra zenders je kan kijken, hangt af van je zenderpakket. De erotiekzenders zijn eenvoudig te blokkeren met het kinderslot op je tv en op Live TV op je smartphone, tablet en pc.
Basic light : Hustler
Basic : Hustler - Brazzers tv Europe
Basic + : Hustler - Brazzers tv Europe -  Penthouse 1 &2 - VividTV - Reality Kings



Mannen die van mannen houden voor €7,95 per maand
Man-X brengt elke nacht een ruim aanbod aan erotiek voor mannen die van mannen houden. Volledig discreet op je aanrekening als "Optie 2" en bovendien gemakkelijk te blokkeren met het kinderslot op je tv.