Technisat Isio STC UHD

Ultra scherp, ultra flexibel, ultra veelzijdig: de DIGIT ISIO STC+ is de eerste ontvanger van TechniSat die UHD / 4K beelden kan ontvangen en weergeven op de daarvoor geschikte UHD televisies.


De Technisat Digit ISIO STC+ ondersteunt de nieuwste normen (HDMI met 4K 50 / 60p / HDCP 2.2 / H.265 HEVC) en kan UHD videobestanden van het aangesloten netwerk of USB-opslagapparaten afspelen.


Verder is de Digit ISIO STC+ voorzien van 3x een twin tuner voor zowel DVB-S / S2, DVB-C als DVB-T/T2 (H.265 HEVC) en is daarmee uiterst flexibel en toekomstgericht. Flexibiliteit is er ook als het gaat om het opslaan van afbeeldingen; deze kunnen zowel op de USB-opslagapparaten of op het netwerk (NAS) worden opgeslagen.


Optioneel kan deze Technisat ontvanger worden uitgebreid met een CI-module + smartcard van Canal Digitaal of TV Vlaanderen; hiermee bent u altijd gegarandeerd van de ontvangst van de zenders van deze aanbieders.ENKEL VERKRIJGBAAR OP BESTELLING
LEVERINGSTERMIJN 1 WEEK

€ 439,00
Technisat

We verzenden uw bestelling binnen de 24 uur.

Bel ons voor meer informatie over onze producten.

Al onze producten hebben minimum 2 jaar garantie

Veilig betalen dankzij ons SSL certificaat


Productbeschrijving
Details

UHD / 4K
Dankzij ondersteuning van de nieuwste normen (HDMI met 4K 50 / 60p / HDCP 2.2 / HEVC H.265) kan deze ontvanger (indien uitgezonden) 4K-tv via de satelliet verwerken en zijn de ultra-hoge resolutie beelden te zien op bijpassende UHD / 4K-tv's.Verder kan de Digit Isio STC UHD-bestanden afspelen via het aangesloten netwerk of via aangesloten USB 3.0 schijven en geeft deze weer op de 4K-tv.
Streaming functies zijn afhankelijk van de netwerkconfiguratie / geen ondersteuning van H.264 normen of hoger dan H.264 / AVC Level 4.2.


UHD / 4K Upscaling
Met UHD / 4K upscaling kunt u genieten van niet-UHD programma's, zoals de standaard (HD)- televisie programma's en films op Blu-ray of DVD, in een verbeterde beeldkwaliteit.Wanneer UHD opschaling wordt gebruikt, wordt het bronmateriaal bewerkt en daarna afgespeeld in een UHD / 4K resolutie.


TV en radio
Ontvangst van alle gratis digitale TV- en radioprogramma's via satelliet (FreiSat-Digital).


ISIO Internet-Technologie 
Doordat de Technisat Digit ISIO STC is uitgerust met uitgebreide IP-functionaliteiten, is het mogelijk om toegang tot interactieve diensten en mediatheken te krijgen, vrij te bladeren in het internet, "video-on-demand" op te vragen en HbbTV-toepassingen te gebruiken.


HbbTV is een televisietechnologie waarmee toegang tot programmabegeleidende internetinhoud mogelijk wordt gemaakt.DVRready USB / NAS
U hoeft geen uitzending meer te missen en sla uw favoriete films of favoriete muziek op waar u maar wilt.
Geïntegreerd in uw thuisnetwerk kunnen opnames direct worden gedeeld naar een gedeelde, onafhankelijke Network Attached Storage (NAS) back-up systeem.AutoInstall 
Als de Digit ISIO STC voor het eerst wordt gebruikt, moeten eerst enkele belangrijke instellingen worden uitgevoerd (met name aanpassingen aan de lokale omstandigheden).
In overzichtelijke stappen leidt de Installatie-assistent van TechniSat u door de eenvoudig te begrijpen dialoogvensters, zodat de noodzakelijke configuraties snel en moeiteloos kunnen worden uitgevoerd.
Uw Digit ISIO STC is daarmee al na korte tijd klaar voor gebruik.TechniFamily 
Met TechniFamily kunt u wachtwoordbeveiligde gebruikersprofielen aanmaken. Voor elk profiel kunnen individuele toegangsmogelijkheden en beperkingen worden gedefinieerd, bijv. voor bepaalde programma's of dagelijkse televisietijden evenals de maximale gebruiksduur. Hierdoor kunnen ouders het kijkgedrag van hun kinderen naar behoefte aanpassen.


MyTechniSat-App 
Zo eenvoudig hebt u uw receiver nog nooit voor tv, programmeren op afstand of multimedia gebruikt. Met de smartphone-app MyTechniSat kunnen compatibele apparaten niet alleen direct via het aanraakscherm van een smartphone worden bediend, maar ook de in het apparaat aanwezige programmagegevens en timers mobiel over het internet worden bekeken en beheerd via een praktische aanraakinterface. Bovendien stelt MyTechniSat handige multimediafuncties beschikbaar.


HDTV 
HDTV staat voor televisie met een hoge resolutie en daarmee voor een uitstekende beeldkwaliteit. In HDTV kunnen beelden veel gedetailleerder en met veel fijnere nuances worden weergegeven. Contrast en contouren zijn nauwkeuriger en kleuren zijn natuurgetrouwer. Bovendien sluit het breedbeeldformaat van HDTV-uitzendingen beter aan bij de kijkgewoontes van de mens. Over het geheel genomen wordt ook een levendigere indruk bereikt.


3x Twin-tuner 
De digitale ontvanger is voorzien van 3 Twin tuners (DVB-S2, DVB-C en DVB-T/T2), zodat u via alle tuners gelijktijdig kunt kijken en opnemen, onafhankelijk van het signaal (via de satelliet, kabel of Digitenne). 
Men kan echter ook twee uitzendingen parallel bekijken (beeld in beeld).


DVR 
Met een geïntegreerde digitale videorecorder (DVR) kunnen digitale televisie- en radioprogramma's zonder kwaliteitsverlies worden opgenomen. Naast opnemen en weergeven van televisie- en radioprogramma's, maakt de digitale techniek ook het gebruik van verschillende praktische aanvullende functies mogelijk, zoals bijv. tijdvertraagde televisie (timeshift).TechniSat Digit ISIO STC - 3 jaar garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten