Technisat - TechniCorder ISIO SC

Met de nieuwe DigiCorder ISIO kunt u niet alleen de vele digitale televisie- en radioprogramma's via satelliet in SD- en uitstekende HD-kwaliteit ontvangen, maar heeft u ook direct via uw televisie toegang tot het internet.

€ 449,00
Technisat

We verzenden uw bestelling binnen de 24 uur.

Bel ons voor meer informatie over onze producten.

Al onze producten hebben minimum 2 jaar garantie

Veilig betalen dankzij ons SSL certificaat


Productbeschrijving
Details

Talloze mogelijkheden ervaren
Met de DigiCorder ISIO S1 kunt u in aanvulling op de TV-ontvangst gebruik maken van IP-gebaseerde interactieve diensten, zoals bijvoorbeeld mediatheken. Gratis browsen op het web, HbbTV en het opvragen van het video-on-demand-aanbod is ook mogelijk. De toegang tot het TechniSat-portaal ISIO Live! biedt u bovendien de mogelijkheid om talloze servicediensten zoals bijvoorbeeld software-updates, actuele programmalijsten en internetradiozenders op te vragen en te gebruiken. Ontdek de televisie opnieuw! Met de DigiCorder ISIO S1 kunnen behalve gratis te ontvangen HD-programma's ook de commerciële HD-zenders via het HD+-programma-aanbod ontvangen worden. Bij de levering is al een HD+-kaart met een gratis vrijschakeling van 12 maanden inbegrepen. Via de twee Common Interfaces (CI+) kunt u uw DigiCorder ISIO S1 uitbreiden met extra decoderingssystemen naar eigen keuze.

Ruim 400 uur programma's opnemen
Met een druk op de knop kunt u maar liefst 400 uur digitale programma's op de ingebouwde harde schijf van de DigiCorder ISIO S1 opnemen en zonder kwaliteitsverlies weergeven.
Dankzij de standaard geïntegreerde Twin-functionaliteit is het zelfs mogelijk om een programma op te nemen en tegelijkertijd naar een ander programma te kijken. Veelzijdige aansluitmogelijkheden maken het apparaat tot een perfecte multimediacentrale. De DigiCorder ISIO S1 kan via de geïntegreerde ethernetinterface (optioneel via WLAN-adapter) zonder problemen in een thuisnetwerk geïntegreerd worden om verschillende multimedia-apparaten, zoals bijvoorbeeld PC, televisie, geluidsinstallatie, digitale camera's enz. via UPnP/DLNA op elkaar aan te sluiten.