Technisat Digitradio Car 2

Eenmaal verbonden met uw mobiele telefoon, kunt u uw favoriete muziek streamen via Bluetooth en ernaar luisteren via het bestaande geluidssysteem in de auto.
U kunt ook met een gerust geweten oproepen beantwoorden, aangezien de DIGITRADIO Car 2 perfect geschikt is als een handsfree systeem.
U kunt zelfs communiceren met de digitale spraakgestuurde assistent op uw smartphone zonder uw mobiel apparaat daarbij te moeten vasthouden.
Dit betekent dat de DIGITRADIO Car 2 niet alleen het beste biedt op het gebied van digitaal entertainment, maar ook een veilige reis.
Om de verkeersveiligheid te garanderen, worden alle functies bestuurd met behulp van een elegante draadloze controller die op batterijen kan worden aangesloten op vrijwel elk deel van de auto zonder vervelende bekabeling.
De grote, verlichte knoppen maken een eenvoudige en intuïtieve bediening mogelijk, die u al bekend zult zijn met alle digitale TechniSat-radio's.
Dit betekent dat u met de DIGITRADIO Car 2 uw bestemming bereikt in ontspanning en veiligheid, zelfs wanneer u langere ritten maakt.

€ 159,00
Technisat

We verzenden uw bestelling binnen de 24 uur.

Bel ons voor meer informatie over onze producten.

Al onze producten hebben minimum 2 jaar garantie

Veilig betalen dankzij ons SSL certificaat


Productbeschrijving
Details

Geniet van de voordelen van DAB + digitale radio, zelfs wanneer u onderweg bent!
De DIGITRADIO Car 2 DAB + auto-adapter maakt dit mogelijk - zonder ingewikkelde en dure vervanging van uw bestaande autoradiosysteem uit te voeren.
Dit biedt u niet alleen digitale radiokwaliteit, maar ook vele andere functies die oudere autoradio's simpelweg niet hebben.ENKEL OP BESTELLING. LEVERINGSTERMIJN: 7 WERKDAGEN