Nieuws

Kersthappening
06-12-2017
Kersthappening 9/12 Lees meer»
ELEVEN SPORTS BREIDT BEREIK UIT VIA TV VLAANDEREN EN TÉLÉSAT
31-10-2017
De Belgische sportzender Eleven Sports is vanaf 1 november ook te zien via de aanbieders TV Vlaanderen en Télésat. Beide aanbieders bieden digitale televisie aan via de satelliet. Beide bedrijven vallen onder het Luxemburgse bedrijf M7 Group. In Nederland is M7 Group actief met de aanbieders Canal Digitaal en Online. Lees meer»
Britse fta aanbod via satelliet uitgebreid met Home, Dave en Freesports
28-08-2017

Satellietkijkers met ontvangst van de Astra-2 hebben een aantal nieuwe FTA zenders erbij, maar helaas zijn veel Aziatische kanalen juist gaan coderen.

Lees meer»
TechniSat het Top merk!
07-07-2017

TechniSat is ons meest verkochte merk in onze shop.

Hoe dit komt?

Dat kan je hier lezen.

Lees meer»
RADIONL, Schlager TV, Nashville TV en Xite via Joyne op satelliet
21-06-2017

RADIONL, Schlager TV, Nashville TV en Xite via Joyne op satelliet

De Nederlandse satellietkijker krijgt binnen enkele weken de mogelijkheid om naar nieuwe Nederlandse zenders te kijken. Joyne gaat de Muziekkiosk-zenders, XITE en RADIONL in het zenderaanbod opnemen.

Lees meer»
De zomer is daar met 5 nieuwe zenders
20-06-2017
Ook je tv-aanbod staat warm Ultra-Veel keuze straalt je tv uit. Het is eindelijk zomer en ook je tv staat in volle bloei. Met maar liefst 5 nieuwe zenders voor de hele familie krijg je deze zomer een stralend entertainmentaanbod in de beste beeld- geluidskwaliteit. Zonnecrème zal niet nodig zijn. Met deze nieuwe entertainmentzenders loopt je warme tv-avond als gesmeerd. Lees meer»
Nieuw ongecodeerd HD-kanaal op Eutelsat 9B-satelliet
09-06-2017
Nu de nieuwe Nederlandse satelliettelevisieaanbieder Joyne heeft aangekondigd in de komende weken op de Eutelsat 9B-satelliet te gaan uitzenden, wordt het ongecodeerde zenderaanbod op deze satelliet belangrijker. Lees meer»
Vernieuwing bij CanalDigitaal-eigenaar M7 Group
30-05-2017
Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group heeft op de ANGA vakbeurs in Keulen de nieuwe branding van het merk openbaar gemaakt. Dit geldt voor allen Europese activiteiten van het bedrijf. Lees meer»
BBC breidt aantal kanalen op Astra2-satelliet fors uit
29-05-2017
De Britse publieke omroep BBC heeft het zenderaanbod op de Astra2-satelliet fors uitgebreid. Het gaat om een jaarlijkse tijdelijke zenderuitbreiding vanwege zomerse evenementen. Lees meer»
Wat is Evenaar?
26-05-2017
Evenaar bij Tv Vlaanderen op Kanaal 13 Evenaar is een lineaire televisiezender over steden, streken en landen. Een themakanaal dat de hele wereld bij de kijker thuis brengt, en de kijker zich overal ter wereld thuis laat voelen. Een zender over plaatsen en mensen met een verhaal. Een zender gewijd aan de pracht en de kracht van de streek, onder het motto: ‘De wereld, mijn dorp.’ Een zender over de plekken die iedereen moet ontdekken en de belevenissen die niemand mag missen. Een zender over ongerepte natuur en overweldigende architectuur. Een zender vol wilde gewesten en legendarische ervaringen. Een feelgoodkanaal vol spannende, boeiende positieve verhalen uit alle hoeken van de wereld, met elk uur een nieuw avontuur. Een zender voor jong en oud, man en vrouw, genotszoeker en cultuurvreter, streekbier-amateur en onverschrokken avonturier. Een zender voor mensen die verder kijken dan de horizon. Een ongeëvenaard kanaal. Lees meer»
© Developed by CommerceLab